У п'ятницю, 6 березня, на українському телеканалі СТБ стартував 10-й сезон романтичного реаліті-шоу "Холостяк". В цей раз головним героєм-одинаком став Макс Михайлюк – 34-річний пілот і власник льотної школи в США. За серце красеня поборються 25 красунь, проте 10 з них у перший же вечір покинуть проект.

Як повідомляє прес-служба телеканалу, перша вечірка ювілейного сезону увійде в історію проекту, як найтриваліша – вона знімалася в мінусову температуру понад 30 годин. Але холод не завадив дівчатам виглядає просто приголомшливо, кожна вигадувала себе неповторний образ, щоб сподобається головному герою. Щоб не втрачати часу, деякі дівчата почнуть активно діяти відразу під час знайомства і презентують Максу дійсно сміливі подарунки. Одна з них навіть умудриться роздягнути головного героя! Як же відреагує Холостяк на таку зухвалість? Дізнатися про це, а ще багато цікавого ви зможете, переглянувши новий випуск 10-го сезону шоу "Холостяк".

Макс Михайлюк, фото СТБ
Макс Михайлюк, фото СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця "Холостяка" поділилася тим, як сімейне гніздечко в'є.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.