На днях у мережу потрапила унікальна фотографія, на якій представлена не тільки більша частина ще юних учасників "Кварталу 95", а й молода дружина президента України Володимира Зеленського Олена.

Відповідне фото оприлюднили на фан-сторінці першої леді в Instagram.

Відтак, на фотографії видно гумористів з "Квартал 95", а також і самого Зеленського з його теперішньою дружиною. Ще тоді молодий комік, який і не підозрював, що буде президентом, одягнений у синю футболкут, а також джинсові шорти.

Олена Зеленська, фото: прес-служба
Олена Зеленська, фото: прес-служба

Водночас його стильний образ підкреслюють чорні окуляри, які того час були дуже популярні. Щодо його коханої, а тепер першої леді, то вона одягнена у сині штани та светер з візерунками.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Також на знімку можна замітити й Олену Кравець, яку просто нереально впізнати – вона посередині обнімається з молодиком.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.