Тетяна Брухунова – 31-річна менеджерка гумориста Євгена Петросяна. У 2018 році непрохана слава обрушилася дівчину – вона опинилася в центрі скандалу, пов'язаного з розпадом шлюбу автора "Кривого дзеркала". Перше повідомлення про роман Брухунової і Петросяна з'явилося в лютому, а в серпні деякі ЗМІ написали, що асистентка Євгенія Вагановича вагітна. Однак, вона це спростувала.

Дівчина активний користувач Instagram, де часто публікує яскраві і милі фото зі свого життя. Так, в цей раз дівчина показала в мережі ніжне фото з кількома букетами тюльпанів різних кольорів, на якому виглядає справді щасливою. Тетяна з'явилася перед камерою в сильному картатому піджаку оверсайз, її волосся акуратно укладене, а на обличчі немає макіяжу, тільки величезні окуляри. У підписі до фото Брухунова залишила тільки хештег "#праздниккнамприходит". А фоловери почали обговорювати милу фотографію.

Коментарі під постом Брухунової

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася на Карлсона, збирається пустувати.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.