Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила трепетне спільне фото зі старшим сином Артуром, на руці якого був прикріплений катетер для крапельниці. Як виявилося, 5 березня хлопця забрали в реанімацію з діагнозом запалення легенів з ускладненням. Любляча мама трьох дітей зазначила, що перший час намагалася вилікувати його в домашніх умовах, що дуже не рекомендує робити шанувальникам, адже тепер Артуру виписали потрійну дозу антибіотиків для якнайшвидшого одужання. Втім, зараз красунчику значно краще, адже його переводять з реанімації в стаціонар.

"Всім добрий день!🔆 У нас чудові новини! Зараз нас переводять з реанімації в стаціонар! Артусику вже набагато краще! Спасибі Вам за підтримку і мільйон добрих повідомлень🙏🏻", - поділилася хорошими новинами Бабкіна. Фолловери не пройшли повз: ")))як добре, коли хороші новини))але як схуд хлопчик(((", "Як Ви схожі з синочком 😍 здоров'я діткам!", "Уррраа! Хай це, що було, буде найгіршим етапом життя 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻.", "Слава Богу!!! Здоров'я вашій сім'ї.❤️", "Ура!!!!!🤗🤗🤗 Видужуйте!!! Ви такі класнючі, всього Вам самого-самого!!!", "Одужуйте скоріше🤗🙏😘😘😘".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.