Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила компрометуючий кадр і заінтригувала прихильників новим треком під назвою "Нова сила кицьки", а також міні-альбомом "Fatality". Так, артистка позувала у відвертій міні-сукні, панчохах і з рожевою перукою на голові, сівши в грайливу позу.

"З 8 березня кішечки😘
Нехай у нас буде все і нам за це нічого не буде 😜", - привітала Анна Корсун шанувальниць з Міжнародним жіночим днем. Варто відзначити, що Шлакоблочина - це ще один псевдонім співачки, який вона називає своїм "альтер-его" 18+". Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "на фото знову ця деградація музичної індустрії🤣🤣", "І щоб всі були обласкані і затіскані )))))", "І кицька нарешті знайде прописку 😉😂", "Спасибі, Головна Кішечка країни , вітаю вас та Ізольду 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷, цвітіть 💚", "Вітаю 💐 нехай з тобою завжди будуть сили і натхнення❤❤", "Мало переглядів на Ютубі. Мабуть сила твоєї кицьки слабка 😂", "З таких побажань і починається корупція 😂", "Хммм Аллегрова".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.