Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Вікторія Смеюха поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість виставила кадр зі спортзалу, позуючи в яскравих облягаючих лосинах і коротенькому топі, засвітивши сталевий прес, стрункі ноги і пружні сідниці. Так, під керівництвом персонального тренера артистка вирішила показати шанувальникам, як привести своє тіло в порядок за допомогою спортивної еластичної резинки і гантелей, демонструючи улюблені вправи.

"Мила моя #інстаподруга, сьогодні тебе запрошую до нас на тренування, так що готуйся!💪🏻😍 Закидаю найпоширенішими видами навантажень🏋🏻‍♀️🤾🏻‍♀️🤽‍♀️!💡 Я відчуваю, що ми повинні розповісти те, що тобі як і мені😉 потрібно знати на всі 💯 % 🙋🏻‍♀️🔥", - поділилася порадами Смеюха. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Який прес, я дивуюся і захоплююся😍😍😍", "Навіщо себе так навантажувати? Скоро одна шкіра і кістки залишаться?", "Приголомшлива фігура! Тебе легко прийняти за фітнес-тренера або спортсменку.", "Ось якою працею заслужити шикарну фігуру!👍💪✌", "Шикарна фігура", "Спасибі вам за тренування!😁😄👍", "Ідеальна фігура! 👍👍👍".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше