Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила компрометуючий кадр і заінтригувала прихильників новим кліпом на пісню "Новая сила киски", а також міні-альбомом "Fatality". Так, артистка позувала з іншими дівчатами в рожевій еротичній спідній білизні, демонструючи форми на камеру.

"@shlakoblochina feat @fearmuchella Вже завтра в 12 на Maruvofficial YouTube Channel", - повідомила фанатам Анна Корсун. Варто відзначити, що Шлакоблочина - це ще один псевдонім співачки, який вона називає своїм "альтер-его" 18+". Фолловери ж розкритикували надто відвертий образ дівчат: "Що це за маячня? Вибачаюся перед очима🤦🏻‍♂️", "Блін, так любила MARUV...але що це?? 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️", "Ну це вже звичайно перебір!!!!🙊", "Наступна пісня буде про силу дупи. А ви що подумали?😂", "Деградація у справі 🤮 блювати від такого хочеться 👎", "Я в шоці.... До чого дійшов шоу бізнес. Це піпець", "Світ втратив розум.. 🙄🙄🙄деградація повним ходом...👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎", "Шлак", "Фу мерзота", "На який контингент розрахована ця хрінь? Тупих малоліточок?".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.