Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно прописалася в Росії, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка виклала в мережу оригінальне відео, на якому можна побачити її заняття гімнастикою. Також в кадрі з'являється гарний краєвид, очевидно, зірка знову вирушила на відпочинок.

Так, у новому ролику Світлана займається спортом – вона лежить на підлозі красивої лоджії готелю в сірих лосинах і чорній футболці. При цьому зірка активно рухає довгими ногами, роблячи ними в повітрі шпагат і все це під легку музику. Вона дуже захоплена своєю гімнастикою, але в якийсь момент повертає голову, посміхається і щось говорить знімаючому. У підписі до фото Лобода написала: "Артист повинен завжди прагнути до 💯 вої ефективності. Тому: 1. Спорт. 2. Любов. 3. Робота над собою. Хочу в тепло, але йду в зал". Фанати зірки не пройшли повз і почали активно обговорювати її тренування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.