Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно її продюсер і найкраща подруга, скандальна Нателла Крапівіна, вирішила висловитися з приводу ситуації навколо сім'ї репера Джигана і Оксани Самойлової, підтримавши дивні витівки Дениса Устименко-Вайнштейна. Варто відзначити, що Джиган потрапив в елітну "психушку" для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Майамі після низки неадекватних вчинків, таких, як образи своїх дітей і вбривання бороди та брів. Дружина Оксана Самойлова, мама чотирьох дітей, молодший з яких народився 18 лютого, розвіяла чутки ЗМІ про те, що її побили і вона збирається позбавляти коханого батьківських прав, однак про зради чоловіка змовчала.

"Як же задолбало це хайпожерство! абсолютно на всьому!...історія з Джиганом і його свістоплясками мене реально підбадьорила. це звичайно тотальний чад! ну повеселився чувак, травички курнув, чимось зверху полирнувся, дівчат за тільця пощипав і О БОГИ!! світ висловлює тонни співчуття його дружині, крутіше ніж удвічі безцінного Кобі Брайанта. (хай простить мене всесвіт за згадування цього світлого імені) замість того щоб сказати: «Оксана, так нормальний хлопець ДЖИГА! всі нормальні пацани іноді йдуть у відрив! тим більше стільки років разом, купа дітей, ну хай розслабиться» нііі! всі дівчата вітчизняного шоубізнесу масово бажають Оксані «не падати духом, адже життя триває» А Джизі безумовно горіти в пеклі. ну-ну!..."

, - поділилася емоціями Крапівіна. Варто відзначити, що фолловери не зрозуміли таких думок Нателли і розкритикували її в коментарях.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.