Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недащовно знаменитість виставила дуже важливий відео-пост, звернувшись до українців і висловивши своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закриває свої кордони на карантин. Так, артистка запропонувала фанатам задуматися, чому така ситуація трапилася з людством, а ще закликала цінувати навіть незначні на перший погляд моменти. Також Катерина підготувала список улюблених фільмів на різну тематику, щоб її фолловери не нудьгували вдома.

Останніми днями вдосталь часу, аби подумати, чому так трапилося з людством. Враження, ніби хтось вирішив, що нам потрібно зупинитися і почати цінувати речі, до яких ми настільки звикли, що припинили їх помічати. Подорожі, посиденьки з друзями, похід до перукаря, кава за столиком біля вікна, заняття в спортзалі, пікніки. ⠀ Хоча, якщо дивитися на проблему з іншого боку, якщо всі здорові, більшість цих справ можна робити вдома чи знаходити їм цікаву альтернативу. Та й з’являється величезний бонус — ми нарешті проведемо багато часу з родиною. Стільки, скільки не проводили дуже давно. ⠀ Що ми робитимемо вдома? Обов’язково розповідатиму. ⠀ Багато хто запитує, яке переглянути кіно. Ділюся стрічками, які сподобалися мені нещодавно. А також розповім про фільми, які я дивлюся, коли настрій так собі. ⠀ Почнемо з нещодавніх фільмів. ⠀ 🍿 «Два папи» — гарне кіно, засноване на реальних подіях. Цікаво дізнатися про Папу Римського та його попередника. Ентоні Гопкінс був номінований на Оскар цьогоріч. ⠀ 🍿 «Рокетмен». Люблю фільми-мюзикли. Переконана, ви чули про стрічку, та все ж нагадаю, що це автобіографічна робота про сера Елтона Джона. ⠀ 🍿 «Паразити» — цей фільм, напевно, вже всі переглянули. Але, якщо у вас і досі забракло для нього часу, обов’язково подивіться роботу-переможця минулорічного Каннського кінофестивалю та -лауреата цьогорічного Оскара. ⠀ 🍿 «Щогол» — вже не новинка, та й багато хто каже, що книжка сильніша, ніж фільм. Погоджуся, але раджу переглянути, як екранізували цю складну історію. ⠀ Моє окреме кохання — фільми на кулінарну тему. Можу переглядати їх безліч разів: 🍽 «Кухар на колесах» 🍽 «Шеф» 🍽 «Кухар для президента» 🍽 «Прянощі та пристрасті» 🍽 «Джулі та Джулія» ⠀ My gilty pleaser — романтичні комедії та драми, залежно від настрою. Коли повно негараздів, хочеться легкого кіна. Тут мої улюблені й драми, й комедії про кохання: ❤️ «Відпустка за обміном» ❤️ «Вічне сяйво чистого розуму» ❤️ «Книжковий клуб» ❤️ «Старий Новий рік» ❤️ «Один день» ❤️ «Реальне кохання» ❤️ «Правило виноробів» ❤️ «Світло в океані» ⠀ Поки це все, що спало на думку. Згадаю, напишу ще один пост. І ви пишіть в коментарях, що переглядатимете або любите переглядати. Буду вдячною за поради!
, - поділилася чудовими порадами Осадча. Фолловери не пройшли повз такої публікації, бажаючи артистці та її родині здоров'я, а також рекомендуючи улюблені кінострічки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.