Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно прописалася в Росії, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка виклала в мережу загадкове фото, на якому з'явилася з букетом, а ще вона в коментарях випадково натякнула на тур по Україні.

Як видно, перед камерою Лобода з'явилася в профіль, вона ніби сумна і п'є щось з великої склянки. В руці зірка тримає незвичайний букет, який закриває вбрання. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Світлана загадково написала: "Спасибі за вечір. Є про що подумати". Треба сказати, що фанати бурхливо відреагували на таку публікацію зірки – користувачі активно обговорюють нове фото Лободи. Один з користувачів запитав співачку у коментарях, чи буде у неї тур по Україні, і вона на диво відповіла, що буде, тільки не повідомила, коли.

Коментарі під постом Лободи
Коментарі під постом Лободи

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочкової є чому повчитися.