Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість випустила кліп на пісню "Новая сила киски", який вийшов дуже відвертим і отримав масу критики на свою адресу, а тепер засмутила прихильників новинами, позуючи в пікантному рюшевому вбранні тілесного кольору, чорних панчохах і напівпрозорих рукавичках. Так, артистка висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закриває свої кордони на карантин, перенісши концерти, які повинні були бути в березні, на невизначений термін.

"Увага😜
Всі березневі концерти переноситься. Квітневі й Травневі концерти поки що в силі🥳. Слідкуйте за новинами в моїй інсті, я буду тримати вас в курсі 🤗", - поділилася новинами Анна Корсун. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Невже марув теж підхопила ковід19? Господи за що?!", "Мааать чесна! Цеж можна осліпнути від такої краси !!! Впевнений, що число шанувальників Maruvx ! вже перевалила за мільярд! Їй Богу не брешу, запитайте у будь-кого !", "Красиво дуже 👍👏ніжний образ🌺💮🌸відразу згадався проект Танці і шалено красивий "Віденський вальс" 🔥🔥", "Богиня ❤️🌹💕😘", "Ну куууди без голої#дупи....👎", "Твої пісні розраховані на сексуально стурбованих людей.", "Класний образ ❤️".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.