Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила яскравий кадр, сидячи в багажнику автомобіля з величезними пакетами продуктів і рулонами туалетного паперу, висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закриває свої кордони на карантин. Так, артистка хоч і закликала фанатів сидіти вдома і не панікувати, зазначила, що вони з сім'єю здійснили закупівлю на пару місяців вперед, причому не тільки їжі, але і побутової хімії, ліків, дитячих товарів. Варто відзначити, що сім'я Бабкіних досить велика: Сергій та Сніжана виховують трьох дітей і двох котиків-сфінксів.

Пост НЕ ПРО ПАНІКУ Усвідомленість під час карантину у великій родині‼️ З'їсти макарошки і кашки ми завжди зможемо. Це виключно наші думки і вибудовування нашого сімейного плану. Сьогодні здійснили першу закупівлю - крупи, сіль, цукор, борошно, масло, папір, серветки, ватні диски. Подальший план - памперси, кашки для Єлисея, фруктові та овочеві баночки. Далі - аптечка для всієї родини. Далі - побутова хімія. Намагаємося підійти максимально відповідально. Ще раз повторю - сім'я велика. Якщо станеться так, що завтра ми не зможемо їздити в магазини, як в Італії, і виходити на вулицю, то ми спокійні. На найближчі пару місяців є все необхідне. Мої підписники знають мій позитив і віру в хороше. Знають, що я чесна з усіма і неприемлю брехні! Тому і вирішила написати цей пост. Хочу, щоб все було готовим до будь-яких наслідків і цілковитої ізоляції. Ще раз повторюю - мої думки і мій план!
, - поділилася емоціями Бабкіна. Втім, фолловери розділилися на два табори, адже були і ті, хто звинуватив Сніжану у збільшенні паніки навколо ситуації.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.