Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі. Нещодавно юна красуня відсвяткувала свій 15-й день народження, а тепер виставила яскраві кадри зі стильної фотосесії, інтригуючи шанувальників новим бойфрендом. Так, дівчина приміряла рвані джинси-оверсайз, масивну толстовку, срібні ланцюги і чорну панаму, сидячи на білому фотофоні, а шанувальники відзначили схожість Маші з Ольгою.

"У вас є кохана людина , особисто у мене так . А хто не скажу 🙈🙈🙈", - поділилася емоціями Полякова-молодша. Фолловери не пройшли повз: "Мама швидше за все", "Я закохана в ці джинси 😍😍😍", "Люба і найрідніша людина на землі ,це мама!!!!!!", "Красоточка, молодець❤️ королева як і мама💋❤️", "Впевнена що це мама 🥰 Завжди буде улюбленою ♥️♥️", "Гарна дівчинка, борися з негативом, його не уникнути. Як говориться_за красу треба платити", "Реально дуже красива, щастя вам з коханою людиною ❤️❤️", "Ти красуня 😘 і не зважай ні на кого", "Як діти бувають схожі на батьків! Мамулечкіна копія👍", "Красуня як і @polyakovamusic 💖🌹 😘 щастячка вам 💖".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.