Поки спалах коронавіруса продовжує впливати на повсякденне життя суспільства, артисти змінюють свої графіки, переходять в онлайн і порадами допомагають іншим захиститися від хвороби. Українські зірки також дотримуються режиму карантину і розповідають, чим займаються в цей непростий період.

"На час карантину ми тільки посилили заходи безпеки, тому що намагаємося бути акуратними і стежити за своїм здоров'ям постійно! Безумовно, я засмучена таким сумним обставинам нинішнього часу… Скасувалося або перенеслося стільки цікавих заходів і виступів! Але разом з цим я розумію, що інакше зараз ніяк. Бережіть своїх рідних, своїх діток і не виходьте без потреби на вулицю! А якщо і виходити — то не тільки в масках, але і з їх регулярної заміною кожні 2-3 години, якщо перебування поза домом затягнулося. Я дуже за цим стежу! І у вигляді гри привчила своїх дочок чітко стежити за часом", - розповіла KAMALIYA, артистка M1 Agency.

Камалія, фото: прес-служба
Камалія, фото: прес-служба

Українська співачка Аліна Гросу спочатку звернула увагу, що карантин є прекрасним часом для зміни іміджу, а також розповіла чим займається у вільний час в самоізоляції.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Карантин для мене - час, коли у всіх нас нарешті з'являється можливість зайнятися собою, надихатися, писати нову музику, малювати, читати, дивитися серіали і, нарешті, бути з близькими людьми! Чого всім і бажаю. Будьте героями, не виходьте карантин на вулицю. Давайте разом врятуємо один одного!" - розповіла Аліна Гросу, артистка M1 Agency.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, співачка Камалія стала жертвою "циган" в ТРЦ Ocean Plaza.

Як повідомляв Знай. ua, Аліна Гросу знайшла собі розвагу на карантині.

Також Знай. ua писав, що Гросу защебетала рідною мовою і записала відеозвернення до українців.