Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно співачка знову стала тренером у гумористичному шоу "Кварталу 95" "Ліга Сміху", і вже показала нові фото з першого виступу зі своєю командою на сцені.

На першому фото Надя з'явилася в закуліссі "Ліги Сміху". Вона прийшла на гру в цікавому червоно-зеленому картатому короткому платті, яке оголило довгі стрункі ноги. Її волосся розпущене і розпатлане, а на обличчі легкий макіяж. На двох знімках Дорофєєва позує вже на сцені під час виступу з юними гравцями. У підписі до фото вона написала: "Рєбятааааа, @ligasmeha в ефірі! Як вам мої @lovikurazhh? Дивилися? Якщо раптом пропустили – знайдіть на офіційному каналі @ligasmeha на YouTube".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.