Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних архівних кадрів, які були зроблені задовго до експериментів з кольором волосся, а саме рік тому. Так, артистка позувала в чорній міні-сукні, боді, колготах в горошок і туфлях-човниках, виставивши напоказ струнку фігуру і довгі ноги.

"My first photosession with @olehphoenix 🤗
It was almost one year ago, but feels like whole life❤️(Моя перша фотосесія з @olehphoenix 🤗 Це було майже рік тому, але відчувається, мов ціле життя)", - підписала серію кадрів Анна Корсун. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Краща ера Марув🔥", "На першому фото логотип метро)", "Брюнеткою вам однозначно краще, ніж все інше", "Красиві , довгі ноги , роблять всю роботу за фотографа 🤩❤️", "Остання фотка👌💣💣💣", "Ваааууу😍", "Марув на цих фото так схожа на Бузову", "Як вам личить😍", "Принадність 👍 😍 😊 👋", "Ніжки супер 👑".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.