Соня Євдокименко – онука легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку, звідки викладає яскраві фото на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так і в цей раз Соня похвалилася неймовірно ніжним кадром, зробленому в одному з районів міста.

Як видно, на прогулянку дівчина вийшла в красивому весняному луці – на ній чорне вбрання, поверх якого вона накинула стильний бежевий плащ, який гарно підкреслює фігуру і зростання. Волосся красуні акуратно зачесане, а на її обличчі легкий макіяж, вона загадково дивиться в камеру. У підписі до фото Соня написала: "Не втрать іскру, яка робить тебе…тобою". Фоловери дівчата не пройшли повз і почали активно засипати її компліментами, захоплюючись цим милим фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.