Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила затишне фото, позуючи в домашній атмосфері за чашкою чаю в руках. Так, артистка висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з чоловіком Юрієм Горбуновим, списки улюблених серіалів, фільмів, книг. На цей раз Катя вирішила поцікавитися, чим же зайняті українці в нелегкий час.

"Не падати духом! Залишаємося вдома! Будьте здорові 🙏🏻 діліться, що встигаєте зробити вдома за день!", - поділилася порадою Осадча. Фолловери ж почали розповідати, як проходять дні, засипаючи красуню компліментами. Поїсти 100500 раз😅", "Працюю з дому в звичайному режимі.Компютер перевезли з роботи. Тому дуже дивуюсь, коли пишуть, чим зайнятись на карантині)))", "Вдома завжди є робота жінці , як білка в колесі 😬", "Катя ти красива ❤", "Прекрасний час переосмислення!!!!! Падати духом просто немає часу 😊".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.