Популярний український виконавець і чоловік Наді Дорофєєвої, який сидить у кріслі тренера в новому сезоні гумористичної програми "Ліга Сміху", часто радує публіку яскравими публікація у соцмережі Instagram. Треба сказати, що фанати знають Вову, як людини з відмінним почуттям гумору, так що не дивно, що він прийшов на шоу "Розсміши коміка", де, як відомо, в кріслі коміків сидять Євген Кошовий та Оля Полякова.

На новому фото, яке Дантес показав в мережі, він зображений на сцені гумористичного шоу. Туди він прийшов представляти команду гумористів свого рідного міста Харкова, адже новий сезон "Розсміши коміка" – благодійний. На сцену Володимир вийшов у синіх джинсах і білій футболці, поверх якої накинув картату сорочку. У підписі до світлини артист написав: "Завтра, о 18:30 на @ 1plus1_ua Розсміши коміка! Подивіться, там ми смішили збірної Харкова для доброго діла. Всім smile!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагад

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.