Соня Євдокименко – 18-річна онука відомої артистки Софії Ротару. Дівчина живе і навчається в Нью-Йорку, займається музикою і обожнює яскраві фотосесії. Соня активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими постами про своє життя. Так, в цей раз зоряна красуня виклала в мережу миле фото, на якому позує разом зі своєю мамою Світланою – невісткою Софії Ротару.

На знімку Соня з мамою стоять в цікавому і дуже красивому місці. Дівчина з'явилася на фото в чорному в'язаному светрі, а з її плесо ка ніби спадає ще одна тепла кофта. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. мама Соні – у світлому пальто, з красивою укладанням і такою ж милою посмішкою. У підписі до світлини модель написала: "З Днем Народження! Я люблю тебе @svetika, мені так пощастило бути твоєю дочкою!". Фани в захваті від нового фото, і від того, як Соня схожа на маму, користувачі приєдналися до привітань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.