Як і інші зірки, Надя Дорофєєва змушена проводити час вдома. Через пандемію коронавіруса, скасовані всі масові заходи, тому ніяких концертів, ніяких записів, нічого з традиційного життя. Однак навіть на карантині Дорофєєва не може обійтися без сцени, хоч тимчасово вона і перетворилася на віртуальну.

Надя порадувала своїх фоловерів новим відео, опублікованими в соціальних мережах TikTok і Instagram. На ньому вона танцює на тлі свого значного гардеробу. Надя супроводила ролик підписом: “карантин, блін”. Очевидно, Дорофєєва настільки скучила по сцені, що навіть в самоізоляції проводить час за улюбленим заняттям.


У коментарях користувачі захоплюються танцями Дорофєєвої. Фанати сподіваються, що незабаром всі карантинні заходи будуть скасовані, і нарешті можна буде знову побувати на концертах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.