Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила розкішне архівне фото, показавши, як проводить час на карантині через коронавірус COVID-19. Так, артистка приміряла шкіряний тренч і чорний капелюшок, доповнивши жіночний образ макіяжем з фірмовою яскраво-червоною помадою. Також Ірина поцікавилася, з ким більше асоціюється у шанувальників вона і фон позаду виконавиці - місяцем чи сонцем. Варто зазначити, що таке спокусливе вбрання - один з образів кліпу на пісню "Красная помада".

Місяць 🌙 або Сонце ☀️? Що ви бачите на цьому фото?
, - вирішила дізнатися Білик. Фолловери не пройшли повз, засипаючи кумира компліментами: "Ви - наше сонечко 😍❤️", "Сонячний Місяць 😉", "Новий світанок в житті і кар'єрі!!!! Як новий ковток повітря! Чекаю з нетерпінням Ваших нових пісень!!!)🌺", "Найкрасивішу жінку. Яка може бути і місяцем і сонцем. 👍", "Бачу прекрасну Ірину Білик 😍😍😘😘💗💗💋❤️❤️", "Містичний Місяць🔥", "Зірку Ірочку Білик з червоною помадою!!!!!👏👏👏🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "😘місячне затемнення або сяйво".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.