Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новим кліпом, досить голосно повернушвись в шоу-бізнес, а тепер вирішив спробувати себе і в ролі блогера. Так, артист розповівши українцям, як не розлучитися під час карантину через коронавірус COVID-19, адже багато пар не бувають разом настільки часто, як зараз.

Володимир встиг випустити вже два кулінарних ролики, приготувавши на першому смачний сніданок з омлету з козячим сиром і шпинатом коханій дружині, а на другому - корисний супчик. Тепер же Дантес і зовсім закликав українців товстіти, поділившись рецептом апетитного пирога - яблучної шарлотки. Крім готування, артист розповів, чим можна додатково займатися на карантин з другою половинкою - наприклад, грати в різні ігри. А ще співак жартома показав Надю Дорофєєву без макіяжу в кінці відео.

Ось і прийшов час десерту. Настав час навчити вас сексуальним іграм, іграм на роздягання і просто хорошим іграм😱🥰😱🥰 І для тих, хто довго чекав... @nadyadorofeeva покаже обличчя😂😂😂
, - кумедно підписав пост Дантес. Фолловери ж залишилися в захваті від нового випуску, поділившись своїми думками в коментарях.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.