Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, оголосили карантин, закликаючи прихильників сидіти вдома. Так, артистка виставила веселий колаж, на якому запропонувала шанувальникам вибрати, в якому вигляді їй все ж краще відправитися за хлібом.

Леся приміряла відразу два образи - спокусливий, у вечірній сукні кольору фуксії з глибоким декольте і маскою в тон, а також більш "захищений" - чорну водолазку, сонцезахисні окуляри, рукавички і маску, в якому більше схожа на ніндзя. До речі, більш розкуте вбрання фанати Лесі запропонували залишити для Джареда Лето, з яким їй нещодавно пощастило поспілкуватися у прямому ефірі.

В чому краще вийти за хлібом??? 1/2? поцікавилася Нікітюк

Фолловери не пройшли повз: "Друге вбрання тільки якщо за БОРОДИНСЬКИМ", "Леся в першому виходити тільки до Джареда ❤️❤️🖤😄😍😊😉", "У першому . І зробіть фото з хлібом . І відмітьте джареда 👍🏻😆", "За хлібом другий😂 а от перший #оставайсядомасмужиком 😂😂😂", "2 щоб ніхто не впізнав і не захотів підійти привітатися, потиснувши руку 💖🔥😂", "1. Бо мало лі ще Джареда зустрінеш, потім знову доведеться кричати "треба терміново розпустити волосся"😂", "В першому краще виносити сміття😆".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.