Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка виставила кадр з архівної фотосесії, позуючи в чорному вечірньому платті і доповнивши образ величезними сережками-кільцями, а також ніжним макіяжем. Щоб фолловери Кароліни не нудьгували вдома, красуня запропонувала провести прямий ефір, зізнавшись, що сильно скучила за ними.

Доброго, теплого дня! 🤫Може прямий ефір? Сумую за моїми улюбленими глядачами .
, - поцікавилася Лорак. Фолловери ж залишилися в захваті від пропозиції кумира, однак декому не сподобався її образ: "Навіщо такі огроменні сережки", "Вуха відваляться від сережок", "За вуха переживаю, акуратніше з такою вагою...", "Все менше і менше стала схожою на колишню Кароліну.", "Кароліна Епатаж звичайно артистові необхідний...але у мене легка марлева маска вуха вивертає, а Ваші сережки...".

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.