Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу миле фото, на якому позує в цікавому образі разом зі своєю донькою. Схоже, сидячи на карантині, Слава вирішила розважитися новим мережевим челенжем.

Як видно, перед камерою Слава з'явилася з донькою, вони стоять у світлій кімнаті в забавних "вбранні" з подушок. Суть челенджа в тому, щоб створити собі "плаття" з подушок – їх прикладають до живота і підперезатися ременем. Власне, це Камінська і зробила, причому не тільки собі, але і маленькій дочці. Свій образ Слава доповнила темними ботфортами, а її малятко взута в модні мамині туфлі на шпильках, які їй злегка великі. У підписі до фото співачка написала: "Челенджи – це побочка популярності".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.