Популярна американська модель і телезірка з сімейства Кардашьян-Дженнер Кендалл зібрала багатомільйонну армію фанатів у своєму Instagram, яких тепер часто радує яскравими фото зі свого життя. Так, в цей раз зоряна красуня показала незвичайні фото, на яких з'явилася з новою зовнішністю.

На першому знімку Кендалл позує в автомобілі. На ній чорна кофточка, вона запустила руку у волосся, а на обличчі легкий природний макіяж. тут вона дуріє і показує язик на камеру. При цьому можна помітити, що модель змінила зовнішність – тепер вона блондинка. На другому фото красуня позує в кімнаті, вона знімає собі на телефон у дзеркало. На ній яскрава футболка, волосся також розпущені, а на обличчі мила посмішка. У підписі до публікації Кендалл розповіла, що вже тиждень вона блондинка. Шанувальники почали активно обговорювати публікацію моделі, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.