Відомий український виконавець та телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, нещодавно взявся вчити фанатів, як не розлучитися під час карантину. Вова знімає гумористичні влоги, в яких навчає хлопців готувати різні страви. А в цей раз артист показав результати нового прямого ефіру з російської телеведучої Настею Івлєєвою. Виявилося, що артист поголив собі частину брови, ще й вирішив цим похвалитися.

На новому фото, яке показав Дантес, він зображений на вулиці з тримером в руках. На ньому чорна вільна футболка з цікавим принтом, він уважно дивиться в камеру, демонструючи збриту брову. У підписі до фото Володимир написав: Слухайте, а що там з сексуальним бровам і гарячим поглядам? У мене все ок. Дякую "прямий карантин". Давайте всі підбриємо брову, а?". фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Дантеса, деякі засмутилися, що він поголив брову.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.