Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість висловив своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закрили свої кордони на карантин. Так, артист виставив забавну серію кадрів, позуючи в яскраво-червоній фірмовій жилетці баскетбольної команди "Chicago Bulls" і джинси з заниженою талією, відправившись в такому вигляді доглядати за садом. Сергій розповів про містичні збіги обставин, улюблену спртивну гру і про те, звідки "ростуть ноги" у назви їх з Андрієм Запорожцем (Sun) дуету "5NIZZA".

Єдина спортивна командна гра, в яку я люблю грати -це баскетбол. З нею мене познайомив Андрій Запорожець. Коли ми разом вчилися в Ліцеї Мистецтв, грали дуже багато. На фізрі обов'язково, по вихідним на вуличних майданчиках, і навіть на рівні турнірів, відстоювали честь школи. Моїми улюбленими командами були Orlando Magic і Chicago Bulls, а улюблений гравець Shaquille O’Neal. Такі клубні куртки в той час не складно було купити. Тобто вони були, і багато різних, хоч і не дешеві. А от майку з номером мого кумира «32», я робив своїми руками ( вирізав, фарбував, клеїв.) А у Сана кумиром був Michael Jordan номер «23». Ми завжди грали разом, і у нас був злагоджений тандем. Андрій в нападі, а я в захисті. Як власне і наші кумири. А я тільки зараз побачив, що суми цифр у наших номерів - «5». Так, до речі про 5NIZZA. Звідки ніжки ростуть.
, - поділився спогадами Бабкін.

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.