Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка зізналася, що скучила за фанатам, тому організувала для всіх бажаючих перший прямий ефір, в якому, до речі, зібралося понад 100 тис. глядачів. Кароліні так сподобалося тепле спілкування, що вона підготувала для шанувальників ще один сюрприз - прямий ефір 16 квітня з кращим другом, виконавцем Сергієм Лазарєвим.

Завтра я знову вийду в прямий ефір.. і не одна, а разом зі своїм чудовим другом @lazarevsergey! ✌🏻 Включайтеся 16 квітня ⏰ о 17:00!
, - поділилася радісною новиною Лорак. Фолловери не пройшли повз, проте порадили парочці готуватися до дивним питань, адже зіркам приписують роман, весілля, навіть спільних дітей: "Готуйтеся до неадекватних питань)", "Це точно не сон?", "Ви, наші дорогі 😭😭😭😭😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Шалено любимо, чекаємо жахливо 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕", "Це буде відвал всього ! ❤️😂", "Вау😍Нас чекає щось цікаве?✨", "Дуже чекаємо🔥❤️", "Нарешті! 💋❤️".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.