Мама Ілона Маска Мей в 71 рік чудово виглядає. Вона стверджує, що це завдяки регулярним заняттям на велотренажері, розтяжці і правильному харчуванню.

Мей Маск вдалося завоювати ім'я в модельному бізнесі ще задовго до того, як у всьому світі заговорили про геніального винахідника Ілоні Масці.

У 63 роки вона знялася оголеною для обкладинки журналу Time New York Magazine, а в останні кілька років регулярно з'являється на сторінках самих різних глянцевих видань.

На днях вона показала в Instagram відео, як дефілює під час самоізоляції у себе вдома. Вона показала шанувальникам стильний чорний комбінезон, сонцезахисні окуляри і стильна прикраса у вигляді золотих ланцюгів на шиї.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Фанати прийшли в захват від вбрання жінки і того, як їй вдається зберігати стрункість в такому віці. Модель стверджує, що завжди планує свій раціон, в цьому їй допомагає освіта дієтолога. Мей переконана, що без фізичної активності і суворого контролю раціону вона дуже швидко набере вагу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мати Ілона Маска покрасувалася в одязі від українського дизайнера.

Як повідомляв Знай. ua, мама творця SpaceX перетворилася в модель, фото.

Також Знай. ua писав, що 71-річна мати Ілона Маска шиканула в українському вбранні серед голлівудського бомонду.