Відома українська телеведуча Оля Фреймут, яка отримала широку популярність скандальними витівками у програмі "Ревізор", часто радує фанатів яскравими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз зіркова телеведуча показала незвичайні фото, а підписи до них звернулася до шанувальників за порадою. Виявилося, що телеведуча буде в прямому ефірі і не може вибрати наряд для цього, от і попросила фоловерів допомогти їй в цьому.

На першому фото Оля позує на вулиці в симпатичному бежевому платті з цікавим чорним візерунком. Цей наряд красиво підкреслює витончену фігуру, свій образ зірка доповнила акуратними бежевими човниками на шпильках. На другій фотографії Фреймут позує в кімнаті, сидячи на табуреті біля величезного вікна. На ній стильний білий костюм з укороченими брюками і чорними гудзиками на піджаку, а на її ногах чорні туфлі. Саме між цими нарядами Оля не може вибрати, і просить їй допомогти. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки, користувачі майже одностайно зійшлися на тому, що костюм Оле йде більше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.