Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка згадала один з улюблених номерів зі свого шоу "DIVA", виставивши ролик, на якому виконує хіт Алли Пугачової "Жінка, яка співає" і таким незвичайним чином привітавши Примадонну з її 71-річчям 15 квітня. Кароліна вийшла на сцену в довгій білосніжній напівпрозорій сукні, доповнивши образ макіяжем з яскраво-червоною губною помадою.

Тій жінці, яка співає! ❤️ З Днем народження, велика і неперевершена @alla_orfey!
- трепетно підписала ролик Кароліна. Фолловери залишилися в захваті: "Ваше виконання цієї пісні просто до мурашок... Талановита і прекрасна😘🦋", "Аллу Борисівну з Днем народження! А Вам, Кароліночка, дякую за таке чудове виконання легендарної пісні!!!!", "Ви виконали краще)", "Навіть краще оригіналу👏🔥", "Колись ви будете такою ж легендою ❤ спасибі за все❤", "Шикарне виконання, як бальзам на душу 😍❤️", "дуже подобається ваше виконання цієї пісні , до мурашок ✨🖤", "Діва❤️ Любимо Вас😘😘😘".

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфи з машини.