Як відомо, телеведуча з "Нового Каналу" та кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь нарешті змогла виконати мрію свого дитинства. Так, нещодавно у знаменитості з'явилася собака породи французький бульдог. В результаті дівчинку телезірка назвала Сарою і тепер безмежно щаслива, бо не розлучається з новою подругою ні на хвилину.

А вже напередодні Великодня знаменитість оприлюднила чергове відео зі своєю чотирилапою улюбленицею. На ньому вона, тримаючи Сару, анонсувала про "свій день" на Новому каналі, де буде розповідати про все на світі, а також розкриє кілька секретів про свою подругу.

Розенко та Лебідь, фото: Instagram
Розенко та Лебідь, фото: Instagram

Варто зауважити, що фанатам такий ролик сподобався, а особливо той момент, коли Сара почала облизувати обличчя та "цілувати" свою господиню в губи. Відтак, користувачі соцмережі почали з гумором стверджувати, що у Розенка з'явилася конкурентка.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "розлючена" подруга нареченої Розенка напала на телеведучу просто серед білого дня.

Як повідомляв портал Знай.uа, ексміністр Розенка з допомогою свого мохнатика змусив кохану лазити по стінах.

Також портал Знай.uа писав, що наречена Розенка потрапила в реанімацію з жахливою травмою голови.