Як відомо, Надія Кадишева та Надія Бабкіна виконують народні пісні. Перша виступає як солістка ансамблю "Золоте кільце", а друга - керівник театру "Російська пісня". Однак між артистками склалися досить непрості відносини.

У 2011 році Бабкіна в одному з інтерв'ю різко висловилася в бік Кадишевої. Вона заявила, що її пісні до народних не мають ніякого відношення. У свою чергу, Бабкіна зазначила концертні костюми суперниці.

"Кадишева не співає жодної народної пісні. Вона співає пісні свого чоловіка в попсовому варіанті, погано одягнена. Я не розумію, хто в них художник з костюмів, але це носити соромно! І ще при цьому говорити, що вона виконує народний жанр. Навіщо ганьбити? Народ ніколи не одягався так, народ ніколи не виставляв себе так пішло. Пішло! Я заявляю і підписуюсь під кожним словом", - заявила Надія Георгіївна.

Чоловік Кадишевої і художній керівник "Золотого кільця" Олександр Костюк теж не став мовчати та різко висловився щодо зовнішнього вигляду Бабкіної.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"Надія Георгіївна теж не завжди виходить на сцену в національному костюмі. І зачіска у неї нефольклорна!" – зазначив він.

Також чоловік Кадишевої досі не може зрозуміти, навіщо Бабкіна все це сказала.

"Може, день не вдався, може, просто заздрить. Надя завжди ставилася до неї з повагою, різниця в десять років зобов'язувала", - сказав він.

Також Кадишева нібито випустила мемуари "Рок-н-рол - це я!", в яких є епізод, присвячений суперниці.

"Востаннє я билася з Бабкіною на зйомках "Новорічного вогника". Ну, як билася - вмазала пару раз цій фарбованій... баяном по писку і пішла на сцену. Вона мені в спину почала погрожувати", - розповіла артистка.

Зірка "Дому-2" Рустам Солнцев також приписав Кадишевій те, чого вона насправді не могла сказати.

"Якщо граєш живу музику, умій тримати удар, а якщо ти фонограмне фуфло, то ти і за життя пустушка - тебе чіпай, ти і разсиплешся!" – сказав Солнцев.

Концертний директор Бабкіної запевнив, що артистка не буде звертати увагу на слова Кадишевої і зосередиться на своїй творчості.

"Що сталося в цій ситуації, мені просто дивно і незрозуміло. Кадишева та Бабкіна ніколи не конфліктували. Навіть співали дуетом кілька років тому", - сказав Сергій Горох.

Також за його словами, неетично образи вихлюпувати на публіку.

Пізніше представники обох артисток заявили, що повідомлення про бійку – фейк, а Кадишева жодної книги не писала.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Микола Басков підтримав співачку Надію Бабкіну, яка вийшла зі штучної коми.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олег Газманов опублікував архівне фото з Валерією.

Також "Знай.ua" писав, що роблять російські зірки, про яких всі забули.