Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість висловив своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закрили свої кордони на карантин. Так, артист виставив кумедний кадр в затишній домашній обстановці, привітавши свого молодшого сина Єлисея з 10 місяцями. Так, артист і його старший син Артур влаштували малюкові його перші чоловічі посиденьки з яскравими іграшками, різними брязкальцями і гарним настроєм.

Єлисейчику 10 місяців!❤️ Наш маленький, Чоловічий корпоративчик!🎉
.- трепетно подписад кадр Бабкін. Фолловери почали вітати малюка, захоплюючись дружною родиною: "Хороша компанія, гарні Чоловіки))) Ваші Дівчата просто за кадром, вони напевно теж запрошені ;) Вітаю!!! ❤️ Здоров'я !!! Всіх благ Вашій родині ! Єлисейчика з 10 місяцями !!!", "Вже 10???як швидко летить час!зі святом!!!", "Татусеві мужички", "УРА Вашій родині!ВІТАЮ ВАС!ви супер🙋😍🤗💗💗💗💗🌹🌹🌹", "Супер сімейка, вітаю! 🌹", "Щастя і міцного здоров'я Єлисею, всім вам...".

Популярні новини зараз
Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.