Молдавський співак Дан Балан і народна артистка України Тіна Кароль разом заспівають на сцені "Голос країни 10" і заспівають романтичну пісню у прямому ефірі. Виступ пройде у неділю, 26 квітня.

Досить довго ходять чутки навколо роману Кароль і Балана. Та й самі артисти не поспішають спростовувати або підтверджувати цю інформацію. Фанати помічають їх ніжне ставлення один до одного.

Стало відомо, що пара готує спільний виступ у суперфіналі вокального шоу.

Дан Балан і Тіна Кароль заспівають романтичну пісню. При цьому над композицією артист працював досить давно. Поки що не розголошують інших подробиць про майбутній виступ.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше, 13 випуск 10 сезону шоу "Голос країни 10" на телеканалі 1+1 виступила мати музиканта і тренера телепрограми Дана Балана Людмила Балан. Серед її музичних номерів була і весільна пісня "Горіла сосна", під яку балан урочисто вивів на сцену Тіну Кароль, відносини якої з молдавської зіркою регулярно висвітлюються в ЗМІ.

Виступ Людмили Балан став сюрпризом для учасників шоу. Коли жінка вийшла на сцену і почала співати, тренери, крім самого Дана, були здивовані - проте змогли швидко розібратися, що до чого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль дала Дану Балану шанс — плаття порвано.

Як повідомляв Знай. ua, Кароль разом з сином показали, як можна використовувати яйця.

Також Знай. ua писав, що Балан нарешті познайомив Кароль з мамою, майбутня свекруха" заспівала весільну пісню.