Популярна співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото в своєму Instagram.

Співачка часто публікує в своєму мікроблозі спільні фото з єдиною донечкою Сонею. Дівчинка народилася в шлюбі Кароліни з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, розлучення з яким відбувся на початку 2019 року.

Нещодавно в соцмережі з'явилося фото, де Ані Лорак відображена з донькою.

У коментарях під знімком шанувальники Лорак відзначили, що кароока Соня схожа на свою маму, проте турецькі гени батька в ній все-таки переважають: "вот что значит мусульманська кров!", "Гени батька не приховаєш", "східна дівчинка росте", " на маму схожа, але зовсім небагато "," батьківська копія ".

Ані Лорак з донькою Сонею, фото Instagram
Ані Лорак з донькою Сонею, фото Instagram

Ані Лорак з донькою Сонею і чоловіком, фото Instagram
Ані Лорак з донькою Сонею і чоловіком, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, Ані Лорак похизувалася дорогоцінною обручкою
Співачка вирішила порадувати фанатів двома схожими фото, і запропонувала їм вибрати, яке з них краще. На одному з кадрів фанати помітили величезний дорогоцінний перстень з масивним смарагдовим каменем, який вона одягла на безіменний палець.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ані Лорак у відвертому ліфі розкритикували за зовнішній вигляд

Також Знай.ua писав, Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.