Популярна українська телеведуча і блогерша Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Так, цього разу зірка показала у соцмережі загадкове селфі, а в підписі до нього нагадала про грандіозний розіграш, який проводить, і в якому ділить мільйон рублів.

На чорно-білому фото Регіна з'явилася в легкій світлій блузі з оригінальною прикрасою на шиї. Її волосся розпущене і покладені на одне плече, приховуючи половину обличчя, вона млосно дивиться в камеру, відкривши губи. У підписі до кадру Тодоренко написала про конкурс та його умови: "Ви це бачили? Ми пиляємо мільйон 1️.0️00️.0️0️0️ рублів. Перші переможці в сторіс, наступним можеш стати саме ТИ. Кожен день все більше переможців і ставки будуть рости. Не сумнівайся – дій!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.