Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу загадкове фото, на якому позує в цікавому образі, однак у підписі до публікації порушила важливу тему домашнього насильства і підтримала Регіну Тодоренко. Нагадаємо, телеведуча потрапила у скандал через своїх висловлювань про домашнє насильство. Зокрема, в недавньому інтерв'ю Регіна сказала, що іноді жінки самі винні в тому, що їх б'ють чоловіки. Незабаром вона пошкодувала про свої слова і вибачилася – після хвилі хейта від громадськості.

Слава вирішила підтримати Тодоренко і висловила свою думку з приводу домашнього насильства. Більше того, співачка зізналася, що і сама була жертвою цього, але не змогла вчасно піти. "Ось вже понад добу інтернет з люттю лінчує Регіну Тодоренко за її некоректне висловлювання на тему домашнього насильства: проклинає, принижує, позбавляє премій. Іншими словами – публічно гвалтує у пошуках істини", - каже Слава. І додає: "Я знаю про проблему насильства не з чуток, і коли-то давно я дозволяла себе ображати. Сьогодні розумію – це був мій свідомий вибір і могла б цього не допустити, пішовши після першого натяку на…".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.