Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео, позуючи на дачі у чоловіка Олександра і закликаючи фанатів залишатися вдома у зв'язку з карантином через коронавірус COVID-19. Так, артистка тримала на руках маленького цуценятка породи сіба-іну, ніжно цілуючи пухнастика і насолоджуючись сонячною погодою.

🌈🌈🌈 Среди тревожных мнений, На все вам мой ответ - В раю без изменений. Печали вовсе нет!❤️ поділилася віршем Гросу

Фолловери залишилися в захваті: "Ось і результат двох смужок 😂😂😂 З прибавкою😍", "Який гарненький (-нька) !!як назвали вихованця? 💕 тепер додасться турбот і мілашества теж😀💞Клас собака 👍😘", "Ой яка Буся!) Дві бусі!)", "Такий класний))))", "Дві мімішечки👍❤️", "Красуня як завжди💞💞😘😘😘", "Такий солодкий💞💞", "Який класний".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.