Українська супермодель Сніжана Онопко зізналася, що її чоловік, донецький бізнесмен Микола Щур постійно бив її. За словами дівчини, діставалося і персоналу, і навіть її мамі.

В інтерв'ю JetSetter.ua Сніжана каже, що терпіла зради чоловіка. А коли модель подала на розлучення, чоловік став погрожувати їй. Дівчині довелося втекти з власного дому, в якому зараз Щур проживає з коханкою.

"Я виплачувала його борги, вірила в те, що він не зраджує, і виправдовувала в критичних ситуаціях, навіть коли він піднімав на мене руку. Це відбувалося постійно. Дісталося, до речі, і водіям, і персоналу – коротше, всім", - заявила Сніжана.

Вона обурена тим, що чоловік привів чужу жінку в їх сумісний заміський будинок, який вони будували майже дев'ять років.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я була готова як можна швидше розлучитися, забрати два автомобіля, серед яких і Rolls-Royce, куплений за мої особисті кошти, і більше ніколи не зустрічатися з цією людиною. Але, коли я побачила, що інша жінка проживає в моєму будинку, плаває в моєму басейні і користується моїм посудом, вирішила наполягти на правовому розділі майна", - сказала співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Холостяк" Добринін встав на захист Тодоренко у скандалі з домашнім насильством.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандал з домашнім насильством і Тодоренко зачепив вдівця Фріске Шепелєва.

Також портал Знай.uа писав, що Слава Камінська поділилася особистим досвідом і підтримала Регіну Тодоренко.