Російський комік Максим Галкін привітав з днем народження свого "попередника" по роману з Аллою Пугачовою співака Філіпа Кіркорова дуже оригінальним способом - гуморист виклав у мережу архівне відео, на якому "король попмузики" розбирає свою дорожню аптечку в літаку.

Відповідний запис Галкін розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Філіп Кіркоров, фото - Instagram
Філіп Кіркоров, фото - Instagram

"Сьогодні день народження людини, яка завжди готова! Завжди готовий співати, готовий прийти на допомогу, готовий поїхати на гастролі і, як з'ясувалося, ще три роки тому був готовий до пандемії! З днем народження, Філіп!" - написав Галкін в публікації.

На відео Кіркоров й справді жартівливо зазначає про користь спрею для носа з морською водою, який може зменшити ризик інфікування респіраторними захворюваннями в літаку. Також "король" прокоментував свічки від закрепу та ліки для покращення травлення. Одні ж ліки Кіркорову взагалі доводиться купувати у ветеринарних аптеках, оскільки вчені ще не зареєстрували його для використання на людях.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Філіп з душевною теплотою поставився до привітань і подякував Максиму. "Завжди готовий! У всеозброєнні! Швидка допомога на ім'я Філіп", - написав співак у коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Схудлий Кіркоров відзначив день народження з оголеним чоловіком, вийшло гаряче.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіркоров зловив Бреда Пітта у відвертій позі, що забув Бедросович на "Оскарі-2020".

Також Знай.ua писав, Добре, що не зі сцени: Кіркоров відправив фанаток до "популярного" місця, "пішла на**й".