Відомий російський співак, який навіть на сьомому десятку життя може крутити сальто і фляки на сцені Олег Газманов зробив оригинальній подарунок своєму колезі Філіпу Кіркорову спеціально до Дня народження.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олега Газманова в мережі Facebook.

"Філіп! Маруся моя попросила зробити для тебе музичну листівку до дня народження! Тепер ти володар моєї першої персональної листівки музичної! З днем народження! Всіх благ!", - написав Олег Газманов.

Варто нагадати нашим читачам, що російський співак Олег Газманов демонструє досить непоганий вигляд і фізичну форму незважаючи на 68-річний вік. Однак користувачі соцмереж справедливо не поспішають замилуватися зіркою естради через його активну прокремлівську позицію. Добірку фотографій з напівоголеним Газмановим опублікував Instagram-аккаунт "Папараці не дрімають", який спеціалізується на новинах зі світу шоу-бізнесу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Газманов знайшов "еліксир молодості", як виглядає фанат Путіна у свої 68 років.

Як повідомляв Знай.uа Кадишева розповіла про бійку з Бабкіної на сцені - "Вмазала пару раз цієї фарбованої баяном по писку".

Знай.uа писав, чоловік Алсу виявився злісним боржником — мерія Москви подала заяву до суду.