Як відомо, телеведуча з "Нового Каналу" та кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь нарешті змогла виконати мрію свого дитинства. Так, нещодавно у знаменитості з'явилася собака породи французький бульдог, яку вона назвала Сарою, і тепер безмежно щаслива, бо не розлучається з новою подругою ні на хвилину.

А вже нещодавно зірка "Аферистів в мережі" оприлюднила чергове фото зі своєю чотирилапою улюбленицею. Відтак, на ньому видно, як Сара мило спить на її колінах в той час, як сама знаменитість притримує їй голову, аби вона могла зручно лежати. Окрім цього, на знімку можна замітити і самого Розенка, який ненароком потрапив у кадр, коли ловив рибу.

Скріншот допису

Варто зауважити, що користувачам така світлина дуже сподобалася і вони засипали їх лайками, а також коментарями стосовно того, що вони раді за телеведучу, що вона зуміла знайти собі таку вірну подругу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, раніше "Рожева" наречена Розенка на камеру показала, що вона вміє робити ротом, відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа", наречена Розенка "вкрала" у "Сільпо" візок і трохи не навернулася на ній, відео.

Також Знай.uа писав, що наречена Розенка потрапила в реанімацію з жахливою травмою голови: що сталося з Оленою-Христиною Лебідь.