Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив забавне селфі в затишній домашній обстановці, показавши, як проводить час на карантині через коронавірус COVID-19. Так, артист влаштував справжній СПА-салон у чотирьох стінах, нанісши зелену глиняну маску, а фанатів розсмішила дитяча ручка його маленького сина Леона, яка обіймала тата.

Знаходимо плюси в карантині🤢 пожартував Яма

Фолловери взялися коментувати: "Краще всього на фотці вийшла ваша рука) Відразу видно, що чоловік качається", "Молодець, дбайливий актор!Знає,що завжди потрібно чудово виглядати!!! 👍😘", "Знайоме зелене обличчя😂🙈😍", "Шрек красунчик", "Аватар по-українськи))", "Ви мене налякали🤦🏾‍♀️ плюс так плюс🤣🤣🤣", "Влад ви шикарний😍💋", "Тобі личить 👍🏽", "Тато-халк)💜💜💜", "Дитяча ручка".

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.