Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за гарні пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників сидіти вдома, однак красуню засмутив той факт, що карантин продовжили до 22 травня. Так, артистка виставила пікантний портретний кадр, примірявши лише білосніжний брючний костюм і засвітивши груди у ліфі.

Коли дізнався що карантин продовжили... )) пожартувала Андраде

Фолловери залишилися в захваті: "Красуня 😍😍", "Обожнюю цю серію 🤤🤤🤤 ❤️", "Скажу що Міша на фото гармата 😂😉😗", "Нічого страшного) Прорвемося! Головне, щоб всі були здорові і щасливі 🤗😉🙏👌💓 А ви що думаєте?", "Боже,що за чудо?😻❤️", "З тобою я готовий сидіти на карантині до кінця року 😂", "Таак...Затягують...Ось так от вийдемо ми всі з карантину-і підемо відразу на твій концерт,присвячений п'ятдесятиріччю творчої діяльності...😁", "Зайчик така😍🔥❤️", "Не сумуй,посміхнись😛👌 Ще трохи😀", "Мілота просто)".

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.