Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка нещодавно оголосила про другу вагітність, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу красуня показала кілька кадрів з нової незвичної фотосесії, на яких з'явилася в неймовірно ніжному образі.

Як видно, Джамала відображена у себе вдома, для зйомки вона вбралася в гарне біле плаття з воланами, яке красиво підкреслило округлий животик. Її волосся розпущене і випрямлені, а на обличчі легкий макіяж з кокетливими стрілками на очах, при цьому співачка весь час мило посміхається, дивлячись в кадр. У підписі до публікації артистка написала: "Вважаю дні до закінчення карантину, щоб можна було добре одягатися не тільки для зйомок відео. Щоб можна було вільно виходити на вулицю, посміхатися всім обличчям сонця, взути кросівки або підбори".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.