За лаштунками шоу «Суперінтуіція» підопічна Потапа відверто про те, до кого вона ставиться з особливим позитивом

Як виявилося, україно-болівійська красуня відчуває симпатію до тих, у кого є незвичайне захоплення.

– Я дуже люблю людей, у яких є хобі або улюблена справа, якою вони горять, хворіють, – зізналася Мішель. – Ті, хто займається такими речами, до яких просто так не додумаєшся.

Мішель Андраде, instagram.com/mishvirmish/
Мішель Андраде, instagram.com/mishvirmish/

До речі, Мішель стала зірковою учасницею шоу «Суперінтуіція», яке випускає Новий канал, де одним із незнайомців був хлопчик на ім'я Богдан. У школяра є власна мурашина ферма, розвитком якої він з великим задоволенням займається. Цей факт вразив Андраде.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

– Це дуже цікаво, особливо в такому віці, – каже артистка. – У нього ніби «чорний пояс» по розведенню муравйов (сміється). Ось так взяти, принести ферму на шоу і професійно з нею звертатися…Видно, що йому подобається ця справа, він їм горить, і завдяки цьому стає всім цікавим. Напевно, це мене і вразило.

Підтримав думку Мішель і ведучий шоу Сергій Притула.

– Дуже важко зараз дітей відірвати від гаджетів, і зазвичай тінейджери знаходять радість у комп’комп'ютерних іграх, в інтернеті, – каже Сергій. – А тут ми бачимо дітей, які на своєму прикладі показують, що щось цікаве можна знаходити навколо нас, зовсім поряд.

«Суперінтуіція» – щосереди о 19:00 на Новому каналі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.